Hoidot ja kuntosali

Tavoitteemme Fysioniskalla on pitää asiakkaamme kunnossa. Tarjoamme korkealaatuista fysioterapiaa, rentouttavaa hierontaa sekä muita hoitoja moneen vaivaan ja ongelmaan kaiken ikäisille. Tehokkaalla hoidolla pyrimme poistamaan kipua, ylläpitämään työ- ja toimintakykyä sekä edistämään liikkumista asiakkaan voimavarat ja ympäristön mahdollisuudet huomioiden. Käytössämme on Kuntokeskus Colosseumin huippuvarustellut esteettömät tilat ja laitteet kuntoutuksen tueksi. Teemme myös kotikäyntejä.

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on poistaa kipua sekä saavuttaa asiakkaalle optimaalinen toiminta- ja liikkumiskyky.  Teemme asiakkaillemme kattavan fysioterapeuttisen alkututkimuksen, jossa arvioidaan terveyttä, toimintakykyä sekä toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Alkututkimuksen perusteella pystytään määrittämään oireita aiheuttavat toimintakyvyn ongelmat. Laadimme alkututkimuksen pohjalta yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisen hoitosuunnitelman ja tavoitteet, joiden pohjalta aktiivista fysioterapiaa lähdetään toteuttamaan.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähetteellä olet oikeutettu Kela-korvaukseen. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten saat alennuksen heti maksun yhteydessä.

Fysikaaliset hoidot

Fysikaalisia hoitoja käytetään osana fysioterapiaa. Tarjoammekin laajasti erilaisia lämpö-  ja sähköhoitoja. Pinta- ja syvälämpöhoitojen avulla pyritään parantamaan kudosvaurioita ja  aineenvaihduntaa, lievittämään kipua sekä rentouttaa lihasta. Kylmähoitoa käytetään akuuttien vammojen, tulehdusten ja tulehduksen poistamiseen. Myös ultraäänihoito on mahdollinen. Erilaisia sähköisiä kivunhoitomenetelmiä puolestaan käytetään niin akutiin kuin kroonisenkin kivun hoidossa. Lisäksi teemme kinesioteippauksia urheiluvammojen kuntoutukseen ja lihassärkyjen poistamiseen. 

Terapeuttinen harjoittelu

Terapeuttinen harjoittelu on yksilöllisesti ohjattua aktiivista harjoittelua, jonka tarkoituksena on liikesuoritusten oikea oppiminen ja hallinta. Liikkeet valitaan asiakkaan toimintakykyä rajoittavien tekijöiden mukaan. Terapeuttinen harjoittelu lisää lihasvoimaa, nivelten liikkuvuutta, motorisia taitoja sekä kehittää tasapainon ja kehon hallintaa.

Harjoittelu tapahtuu terapiatiloissamme. Apuna käytämme erilaisia kuntoiluvälineitä. Laadimme asiakkaalle myös yksilölliset kotiharjoitteluohjeet. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös personal trainerin palvelut.

Hierontaterapia

Hieronta on kaikenikäisille soveltuva hoitomuoto, jota käytetään mm. rentoutumiseen, kivun lievityseen ja vaivojen ehkäisyyn. Hieronta laukaiseen lihasjännitystä, rentouttaa koko kehoa sekä vähentää stressiä. Klassinen hieronta voi toimia itsenäisenä hoitona tai se voi kuulua osana muuhun fysioterapiahoitoon. Meiltä löydät myös urheiluhierojan palvelut, jossa keskitytään huomioimaan urheilijan lajivaatimukset sekä harjoitusohjelman. Urheiluhieronnan tavoitteena on edesauttaa urheilijaa harjoittelu- ja kilpailujaksoissa.

Huomioithan, että hieronta omana hoitonaan ei kuulu Kela:n korvattaviin hoitoihin.